Despre proiect

Crearea unei strategii solide de SEO înseamnă angajarea unei abordări atent gândite, care să acopere numeroase aspecte ale promovării web.

Acesta include aspectele tehnologice grele ale infrastructurii site-ului dvs. către abordări creative, orientate spre marketingul de conținut, care pot aduce rezultate uimitoare.

Aveți nevoie de o strategie de SEO care să nu contureze doar planul dvs. de bază de atac, ci să stabilească obiectivele pe care încercați să le atingeți, să profitați de publicul pe care încercați să-l atingeți și să explorați piata competitiva pe care încercați să o câștigați .

Cu timpul și sute de proiecte, am dezvoltat și am rafinat o abordare cuprinzătoare a creării unei strategii SEO care implică toate componentele într-un mod ușor.

  • Agentia

    SEOSOL

  • Servicii

    Optimizarea Motorului de Cautare, Social Media Management, Marketing prin e-mail

  • Pe scurt

    Echipa noastră calificată poate dezvolta strategii SEO de orice complexitate pentru compania dvs. Luăm în considerare toate nevoile dvs. corporative și preferințele personale pentru a oferi cele mai bune clasamente pentru site-ul dvs. web.

Dezvoltarea strategiei

Pentru a dezvolta o strategie SEO de succes înseamnă să aduni informațiile necesare pentru a lua decizii în cunoștință de cauză.

Experții noștri vor analiza nevoile de marketing ale companiei dvs. și vor forma măsurile potențiale de SEO pentru a se potrivi companiei dvs. în cel mai bun mod posibil. Aceasta include detectarea publicului dvs. țintă, efectuarea cercetărilor de cuvinte cheie, generarea de conținut etc.

Conversie

Nu este suficient să obțineți trafic pe site-ul dvs. web. Nu are sens să faci o investiție mare în SEO dacă site-ul tău nu este construit să vândă.

În această parte a procesului, vom analiza paginile critice de pe site-ul dvs., unde oamenii fac primul contact, cumpără, semnează sau pun întrebări, determinând cât de bine funcționează structura, designul și experiența generală a utilizatorilor pentru a transforma potentialii clienții în clienți. Apoi, vom lua aceste informații și vom construi planul pe baza strategiei deja pregătite.

Crearea conținutului

Un alt pilon al unui plan SEO solid este conținutul dvs. Este ceea ce va stimula cumparatorii prin intermediul canalului de marketing.

Pentru a reuși cu conținut, depunem eforturi pentru a impune consecvența vocii și tonului mărcii în toate canalele, în timp ce elaborăm strategii specifice canalelor pentru a stimula angajamentul și pentru a crește numărul de conversii. Această etapă vă permite să satisfaceți nevoile clienților dvs.

Acum!SEOSOL este alegerea dvs. în lumea marketingului online. Contactați-ne acum!